Enschede Oldenzaal Losser

2e hypotheek aanvragen

Uitbouw, verbouw of renovatie?

Bent u woningbezitter en uitermate tevreden over uw huidige woning? U heeft geen plannen om te verhuizen, maar u wilt juist de huidige woning uitbreiden of renoveren? Dan kunt u wellicht denken aan een 2e hypotheek. Want ook voor huidige woningbezitters die specifieke wensen hebben bieden wij uitstekende oplossingen, zodat u in een relatief korte termijn kunt beschikken over extra kapitaal. Voordat u besluit een aanvraag te doen, is het goed om te weten dat wij kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel hebben staan. Daarom verzamelen wij zoveel mogelijk klantervaringen, zodat u een goede indruk krijgt van ons team en onze werkwijze.

icon-arrow  Bekijk klantervaringen

Gaat u verbouwen? Een 2e hypotheek aanvragen kan een slimme oplossing zijn!

2e of tweede hypotheek aanvragen voor een verbouwingEen tweede hypotheek is een financiering die u bovenop uw bestaande hypotheek afsluit. De meeste mensen sluiten een tweede hypotheek af wanneer ze extra bestedingsruimte nodig hebben om bijvoorbeeld hun huis te verbouwen. Een 2e hypotheek aanvragen is financieel aantrekkelijk omdat het geld wordt gebruikt voor een waardevermeerdering van uw huis.

Ook is de rente van een 2e hypotheek fiscaal aftrekbaar (mits het een annuïtaire of lineaire hypotheek betreft). Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een 2e hypotheek voor een verbouwing? Laat ons u dan terugbellen of maak direct een afspraak.

[formcraft id=’2′]

Direct aanspreekbaar zoals het hoort!

Wellicht wil je direct een antwoord op je vraag.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord en de eerste afspraak is gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp