Enschede Oldenzaal Losser

Nieuws

list

Door ING uitgeroepen tot ‘intermediair van de maand’!

30 mei 2018

Trots, dat zijn we. Op ons team en op onze werkwijze. Want daardoor zijn we uitgeroepen tot ‘intermediair van de maand’ door ING. Een hele eer. Alsof we nog niet genoeg blozen door onze uitverkiezing, schrijft onze contactpersoon Turhan Özgüner ook nog eens heel wat mooie woorden over ons bedrijf op LinkedIn:

De adviespraktijk heeft met de aanschaf van een goed CRM systeem en adviessoftware het juiste fundament. Daarnaast bieden zij hun klanten bewust een breed pakket vanuit de gedachte om als één loket te kunnen functioneren. Wat verder opvalt is de grote aandacht vanuit marketing.

De ondernemers opereren vanuit een verzamelkantoor waarbij hun merk en kernwaarden (toegankelijk, informeel en duidelijk) tot uiting komen. Van het dragen van polo’s in plaats van kostuums tot en met het gebruik van de blauwe pennen die op de tafels liggen. De website www.jahnigterbraak.nl is tevens doordrongen van de hiervoor genoemde elementen en is zeer toegankelijk. Mike ter Braak: “wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze waarden direct herkennen in elk contact dat zij met ons hebben”.

Jähnig + Ter Braak groeit als kool en het team is inmiddels uitgebreid met vakspecialisten om de groei verder te kunnen stimuleren. Het team krijgt het volledige vertrouwen van Mike en Tim waarbij plezier de boventoon voert, maar wel onder de voorwaarde van een excellente klantbeleving.

Voor de toekomst kijk ik uit naar een verdieping van onze altijd open en kritische samenwerking, maar bovenal vanwege de kwaliteit die hoog in het vaandel staat. Zowel naar hun klanten toe als de wijze waarop zij met ons werken. Elementen die de sleutel vormen bij de benoeming van ‘intermediair van de maand’.

Turhan en ING: bedankt voor jullie vertrouwen in ons bedrijf!

list

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp