Enschede Oldenzaal Losser

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Hengelo

Altijd eerlijk advies en volledig onafhankelijk

Met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de hypotheekmarkt weten onze hypotheekadviseurs, Tim en Mike, precies waar ze het over hebben. Onze adviseurs pakken het anders aan. Door scherp de actuele marktontwikkelingen in de gaten te houden, snel en adequaat te reageren op vragen én gewoon heel flexibel op te stellen hebben zij ervoor gezorgd dat veel mensen met een zeer tevreden gevoel hun droomhuis hebben kunnen kopen. In regio Twente weten daarom steeds meer mensen ons te vinden en daar zijn we trots vinden. Ook trots zijn we op onze vele klantervaringen, waarmee we op een transparante wijze willen laten zien wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U leest de meest actuele klantervaringen via onderstaande knop.

 Bekijk klantervaringen

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur komt graag bij u thuis langs in Hengelo

Ontmoet dé onafhankelijke hypotheekadviseur in Hengelo

Voor nieuwe aanvragen kunnen wij 2 soorten hypotheekvormen aanbieden, die conform de huidige wet- en regelgeving zijn toegestaan. Dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Omdat wij goed begrijpen dat gezinnen tegenwoordig bestaan uit drukke tweeverdieners, schuift onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Hengelo graag bij u thuis aan wanneer het u schikt. Handig toch?

Gratis hypotheekcheck

Juist voor woningbezitters met een hypotheek dat bijna afloopt is het een interessante tijd. De lage rentes maken het mogelijk dat oversluiten of rentemiddeling een interessante oplossing kan zijn. Neem gerust contact met ons op en wij berekenen het graag voor u.

Bel of WhatsApp ons!

Wellicht wil je direct een antwoord op je vraag.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord en de eerste afspraak is gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp