Enschede Oldenzaal Losser

Woning kopen in Enschede

Uw eerste woning kopen in Enschede? Wij helpen graag

Proficiat met de aankoop van uw nieuwe (eerste) woning in Enschede. Iedere aankoop is natuurlijk bijzonder en ook dit keer wilt u het goed aanpakken. Daar hoort in onze ogen ook een juiste hypotheek bij die aansluit aan uw woonwensen. En als u hierbij ook nog eens kunt besparen dan is dat natuurlijk een win/win situatie!  Onze kracht is dat wij onafhankelijk en deskundig kunnen adviseren in de keuze van uw volgende hypotheek, waarbij eerste woningbezitters de keuze hebben tussen een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek.

We streven altijd naar een hoge klanttevredenheid. Om die reden hebben we ons aangesloten op advieskeuze.nl, zodat ook buitenstaanders ervaringen kunnen bekijken van onze cliënten. We hebben ze voor u verzameld, klik op onderstaande knop voor de meeste recente en actuele klantervaringen.

icon-arrow  Bekijk klantervaringen

U de juiste keuzes laten maken is waar wij goed in zijn

appartement woning of huis kopen in Enschede met de juiste financieringOm deze juiste keuze te maken, is een uitgebreide inventarisatie nodig. We helpen u om de juiste keuzes te maken en zullen niet zomaar het renteverleningsvoorstel van uw huidige hypotheekverstrekker accepteren. Uit ervaring weten we namelijk dat soms oversluiten voordeliger voor u kan zijn. En aangezien wij samenwerken met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers is de keuze groot. Kortom, bent u dus van plan om een woning te gaan kopen in Enschede en wilt u 100% zeker zijn dat u de best mogelijke hypotheek krijgt? Laat ons u dan helpen en laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen.

[formcraft id=’2′]

Of bel direct met onze adviseurs

Misschien heb je een vraag of opmerking.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp