Enschede Oldenzaal Losser

Woning kopen in Oldenzaal

Vind u droomhuis in Oldenzaal, dan zorgen wij voor de financiering

Stel u bent woonachtig in Oldenzaal en wilt samen of alleen een huis kopen. Het eerste wat u dan wilt weten is natuurlijk hoeveel u kunt lenen bij de bank. Door de gunstige actuele rentestanden is er veel mogelijk. Met name voor starters is het een uitstekend moment om een huis te kopen. Goed advies en een adequate opvolging is des te belangrijker. De woningmarkt beweegt namelijk snel en dus is het belangrijk om op tijd de financiering rond te krijgen. De adviseurs van Jähnig en ter Braak staan hier volledig achter en vormt de basis van ons succes als hypotheekadviseurs. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en juiste opvolging met altijd deskundig, onafhankelijk en eerlijk advies! Ervaringen van klanten die u voor gingen bevestigen dit. Lees gerust de klantervaringen via onderstaande knop.

icon-arrow Bekijk klantervaringen

Snel en direct een woning kopen in Oldenzaal

we leggen u graag de mogelijkheden uit als u een woning gaat kopen in Oldenzaal

Voor nieuwe woningbezitters zijn er twee hypotheekvormen beschikbaar. Dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, gaan we allereerst met u in gesprek. Dat kan bij ons, bij u huis of op kantoor. U vindt ons aan de Hanzepoort 1-5, maak direct een afspraak als u een woning wilt kopen in Oldenzaal. De koffie staat altijd klaar!

Wij stellen ons flexibel op en passen ons zonder problemen aan uw woon/werk situatie. Tijdens dit eerste gesprek kunnen we u grotendeels al inzichtelijk maken wat de mogelijkheden zijn en welke vervolgstappen genomen moeten worden, zodra u te horen heeft gekregen dat de koop definitief is. Dankzij ons voorwerk kunnen we de financiering snel op gang krijgen zodat u 100% zeker weet dat u de woning kunt kopen in Oldenzaal. Wij stellen u dus niet teleur! Bent u niet op zoek naar een nieuwe woning, maar wilt u de mogelijkheden bekijken om uw huidige hypotheek opnieuw te financieren? Ook dan stellen wij onze medewerkers ter beschikking voor een persoonlijk advies gesprek. Ervaring laat zien dat er vaak besparingsmogelijkheden zijn dankzij rentemiddeling of zelfs oversluiten.

[formcraft id=’2′]

Of bel onze adviseurs direct op

Misschien heb je een vraag of opmerking.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp