Enschede Oldenzaal Losser

Huis kopen in Oldenzaal

Huis op het oog in Oldenzaal? Wij zorgen voor de juiste hypotheek!

Wilt u graag of staat u op het punt een huis te gaan kopen in Oldenzaal? Jähnig en ter Braak nodigt u van harte uit om bij ons op kantoor de mogelijkheden te bespreken voor een correctie financiering. Als het u eerste woning betreft kunnen wij u onafhankelijk en deskundig adviseren in de keuze tussen een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek. Ook op het gebied van verzekeringen kunnen wij u adviseren en ontzorgen. Cindy staat u graag te woord met vragen en advies en kan al uw verzekeringen onderbrengen bij één aanbieder. Vaak kan dit veel voordeel opleveren voor u en daar maken wij ons graag hard voor.

Hoe gaat het nu in z’n gang? Allereerst stellen wij ons flexibel op ten aanzien van het maken van een afspraak.Wij geloven niet en kant-en-klare oplossingen. Iedere woonsituatie is tenslotte uniek en dus hoort u advies te krijgen op maat. Dat is ook wat we doen! We komen graag met u in contact, want alleen dan kunnen we de meerwaarde van onze deskundigheid laten zien. En dat doen we wanneer het u  uitkomt, dat kan ’s avonds bij u thuis of gewoon op werk. Telefonisch of per mail laten we u van te voren duidelijk weten welke formaliteiten aanwezig moeten zijn tijdens ons gesprek, zoals een recente loonstrook of een jaaropgave. Tijdens het gesprek zullen onze adviseurs voor u aan het werk gaan zodat u binnen een uur weet of u een geschikte hypotheek kunt krijgen of dat er besparingsmogelijkheden zijn dankzij rentemiddeling of zelfs oversluiten.

icon-arrow Bekijk klantervaringen

Een huis kopen in Oldenzaal bij de best beoordeelde adviseur uit de regio

veilig en vetrouwd een huis kopen in Oldenzaal met de juiste hypotheek

Is ons verhaal niet overtuigend genoeg, dan zij het wellicht onze klantervaringen. We hechten grote waarde aan klanttevredenheid. Via bovenstaande knop leest u onze meest recente klantervaringen en kunt u zo wellicht beter beoordelen of wij een passende adviseur voor u zijn. Heeft u direct of indirect situaties meegemaakt dat het soms wel maanden kan duren voordat u een financiering rond heeft? Nou, niet bij ons! Wij zorgen binnen enkele weken voor een passende financiering, ongeacht welke woonsituatie. Dat komt omdat wij snel en flexibel optreden zonder onnodige vertraging. Korte lijntjes die het verschil voor u kunnen maken tussen wel of niet dat nieuwe huis kopen en dát is natuurlijk erg prettig!

Om uw mogelijkheden in kaart te brengen, is een uitgebreide inventarisatie nodig. We helpen u om de juiste keuzes te maken en bijvoorbeeld niet zomaar het renteverleningsvoorstel van uw huidige hypotheekverstrekker te accepteren. Want soms pakt oversluiten zelfs voordeliger voor u uit. Kortom, Huis kopen in Oldenzaal? Maak een afspraak!

Bel, mail of Whatsapp ons voor een afspraak. We staan voor u klaar!

Misschien heb je een vraag of opmerking.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp