Enschede Oldenzaal Losser

Krediet voor verbouwing

In een relatief korte tijd over extra geld beschikken?

Een huis verbouwen kost veel geld en het is daarom heel normaal dat u niet direct dat geld beschikbaar heeft. Een oplossing hiervoor kan zijn dat u ervoor kiest om een krediet op te nemen voor een verbouwing. De juiste kredietvorm dat past bij uw woonwensen én doelstellingen is wel heel erg belangrijk. De meest voorkomende leningen zijn een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Welke het beste u past, dat doen wij nadat wij met u in gesprek zijn geweest. Wij komen graag bij u langs thuis of op kantoor, maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Vele klanten uit de regio gingen u voor. Via onderstaande knop kunt u precies lezen wat onze klanten over ons vinden.

icon-arrow  Bekijk klantervaringen

Een krediet aanvragen voor een verbouwing of renovatie? Het kan!

krediet aanvragen voor een verbouwing of renovatie, het kan !

Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, wat is de juist keus? Beide hebben voor- en nadelen. Zo biedt een doorlopend krediet een variabele rente die gedurende de looptijd kan stijgen of dalen en is het altijd mogelijk deze boetevrij af te lossen. Een persoonlijke lening werkt op basis van een vaste rente en een vaste looptijd. Vervroegd aflossen is niet altijd boetevrij en de rente is vaak iets hoger. Daarentegen is de rente fiscaal aftrekbaar , mits deze wordt gebruikt voor de verbouwing van uw woning.

Kortom, de juiste keuze is volledig afhankelijk van uw woonsituatie en uw doelstellingen. Omdat geen enkel situatie hetzelfde is, komen we graag met u in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs staan voor u klaar, laat u nummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

[formcraft id=’2′]

We zijn ook bereikbaar via Whatsapp!

Wellicht wil je direct een antwoord op je vraag.
Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.
Wij staan je graag te woord en de eerste afspraak is gratis.

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp